Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Decoupage σε ψωμιέρα

Φίλοι μου γειά σας. Χάθηκα. Το ξέρω. ΄Εχω πέσει όμως με "τα μούτρα" στην μάθηση. ΄Αρχισα να ζωγραφίζω χωρίς να σχεδιάζω πρώτα το σχέδιο, αλλά κατευθείαν με το πινέλο, και την έχω καταβρεί. Εφτιαξα έναν πίνακα 30 Χ 50 αλλά θέλει κάποιες λεπτομέρειες και γι' αυτό θα σας τον δείξω αργότερα. Την Δευτέρα θα ξεκινήσουμε λάδια σε καμβά. Πολύ μου αρέσει. Δεν μας έχει δείξει όμως καθόλου Ακουαρέλλες. Λέτε να κάνει αυτό που είπε ο Constantinos? Να μας πάει σε κανένα εγκαταλελειμένο εργοστάσιο να μας μάθει γκράφιτι? Χα.Χα Γουστάρω. Πλάκα θα είχε. Κυρίες κάποιας ηλικίας να ζωγραφίζουν σε τοίχους. Καλά έ. Αυτό να δώ........
Πάντως τα μαθήματα σε δύο εβδομάδες τελειώνουν. Προσωπικα πάντως, δεν πρόκειται να "παρκάρω". Θα αρχίσω μαθήματα on line.
Αρκετά όμως με την ζωγραφική. Τώρα θα σας δείξω κάτι που έφτιαξα ενδιάμεσα, έτσι για ποικιλία.
Θα σας δείξω την "μεταμόρφωση" μιας ψωμιέρας. Πάλι θα μου πείτε? Πάλι. Αυτή είναι δική μου, και ήδη βρήκε και την θέση της. Την πήγα στο κάμπινγκ, στο τροχόσπιτο, για να βάζω μέσα μικροπράγματα που είχα σκόρπια εδώ και εκεί.Το θέμα της βέβαια δεν είναι θαλασσινό, αλλά είναι επίκαιρο, γιατί υπάρχουν γάτες στο κάμπινγκ. Εξάλλου ξέρετε ότι είμαι ζωόφιλη, οπότε δεν παραξενεύεστε.
Αυτά φίλοι μου για σήμερα. Θα τα πούμε το Σ/Κ πάλι, και ως τότε εύχομαι να είσαστε όλοι καλά, να χαμογελάτε (κι ας μας μαυρίζουν την ψυχή όλα όσα συμβαίνουν τελευταία) γιατί είναι μεταδοτικό, και όταν φτιάχνετε καφεδάκι, φτιάξτε και για μένα ένα γιατί μια βολτούλα απ' τα σπιτάκια σας την κάνω κάθε μέρα. Φιλάκια.

11 σχόλια:

  1. Oυαου!!!Εχω μέινει άφωνη,Είναι τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ψωμιέρα είναι όμορφη, την έκανες με γυαλόχαρτο και την έβαψες πριν εφαρμόσεις το decoupage?

    Περιμένω να δω τον πίνακα σου!!
    Η ιδέα του γκράφιτι δεν είναι κακή... :)

    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη έγινε!!
    Στα λάδια θα τρελαθείς Εριφύλη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά είναι φοβερή.
    Πολύ ωραία Εριφύλη. Μπράβο στα χεράκια σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kορίτσια σας ευχαριστώ όλες πολύ για τα καλά σας σχόλια.Γιατί όπως θα έχετε παρατηρήσει μου αρέσει να ασχολούμαι με διάφορα πράγματα, μέχρι που κάποια στιγμή πελαγώνω και δεν ξέρω τι να πρωτοφτιάξω.

    @Katerina Galati, την ψωμιέρα την πέρασα με αστάρι στο μέρος που κόλλησα τις γατούλες και την γυαλοχαρτάρισα.Στο επάνω μέρος έβαλα μόνο χρώματα.Δεν είχε πάθει κάτι το λούστρο της, απλώς οι ξυλινες ψωμιέρες πιάνουν μούχλα, από την υγρασία του ψωμιού, και όσο και να τις πλύνεις μυρίζουν, και γι' αυτό την έβαλα στην άκρη.

    @Ανεράϊδα ήδη με τα ακρυλικά την έχω καταβρεί.Φαντάσου με τα λάδια τι θα γίνει.΄Ηθελα να ήξερα όμως όλα αυτά τι θα τα κάνω????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κούκλα έγινε!!! :) Καλή συνέχεια στα μαθήματα και καλές δημιουργίες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφη η ψωμιέρα, απίστευτη αναβάθμιση!

    Μου αρέσει πολύ και η ιδέα του γκράφιτι πάααααρα πολύ:)

    Καλό Σαββατοκύριακο Εριφύλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή