Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Μαντέψτε.....ποιά είναι?

Είναι ηθοποιός και παίζει σε απογευματινή σειρά αν δεν κάνω λάθος. ΄Οταν την είδα στο περιοδικό (και πιστεύω να συμφωνήσουν μαζί μου και όσοι πήραν το συγκεκριμένο περιοδικό) τρόμαξα να την γνωρίσω από το ρετουσάρισμα που της έχουν κάνει, και από το λίφτιγκ που έχει κάνει αυτή από μόνη της.
Της έκανα και εγώ λίφτιγκ στο σκίτσο και άντε τώρα να την βρειτε. Θα μου πείτε....Μπά, δεν της μοιάζει. Δεν πειράζει βρε παιδιά. Εξάσκηση κάνω. Μαθητευόμενη είμαι ακόμα.Γι' αυτό σας τα δείχνω, για να με διορθώνεται όσοι και όσες μπορείτε.



Περιμένω απαντήσεις και φυσικά αυτό που μετράει περισσότερο, τα σχόλιά σας.Φιλάκια.

14 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ρικη.....τι είναι αυτά που λές, καλέ? ΄Εγώ είμαι πιο ωραία!!!!Χα, Χα (στα όνειρά μου φυσικά).Αν αναρτήσω την προσωπογραφία μου θα πάθεις.Τι μου ήρθε να την κάνω με λαδοπαστέλ.Την έκανα ένα χάλι.Γι'αυτό είπα να φτιάξω κάτι καλύτερο.Με τα παστέλ και τα χρώματα γενικά θα ασχοληθω όταν τα μάθω καλά.

    @Ανεράιδα, το μάντεψες ή της μοιάζει λίγο? Πραγματικά εχει πολύ όμορφα μάτια.Μου αρέσουν φοβερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως είναι η Δανδουλάκη. Το κατάλαβα από τα μάτια :)))
    Φιλάκιαααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι πως πήγε το μυαλό μου αλλά μετα το απέριψα γιατι δε μου την θυμιζε και τόσο.Είναι η συμπάθεια μου αλήθεια τραβήχτηκε τόσο πολύ?Και εγώ ελεγα πως ξέφυγε απο τους υπόλοιπους . Ακόμη και αν δε μου την θύμισε η πρωσοπογραφία που έκανες είναι πολύ όμορφη.Εγω προσπαθώ αλλα΄δεν τα καταφέρνω και τόσο,θέλω πολυ εξάσκηση ακόμη.Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eριφύλη μου, όποια και να είναι την έχεις ζωγραφίσει όμορφη, η προσπάθειά σου είναι που μετράει σε ότι κι αν κάνεις δε νομίζεις;
    Φιλάκια
    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τις φυσιογνωμίες δεν τα πάω καλά γι αυτό και δεν ζωγραφίζω ποτέ πορτραίτα εσύ όμως μια χαρά τα καταφέρνεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εριφύλη μου μόλις την είδα σκέφτηκα πως είναι η Δανδουλάκη!Μου θυμίζει όμως και κάποια άλλη αρκετά μα δεν μπορώ να προσδιορίσω ποιά είναι!Άμα το βρω θα σου πω!φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νόμιζα ότι θα ανέβαζες την αυτοπροσωπογραφία σου με παστέλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @fortounata, sweet dreams, Asteri, ναι είναι η Δανδουλάκη.Η ίδια αρνείται ότι έχει κάνει λίφτιγκ, μόνο μποτοξ λέει, αλλά η εικόνα της άλλα λέει.Την έχω "τραβήξει" και εγώ λιγάκι και ιδού το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. QAnthivolon,συμφωνώ, η προσπάθεια μετράει.

    @Rena μου, εσύ τα καταφέρνεις πολύ καλά σε άλλους τομείς.' Εγώ απλώς προσπαθώ.

    @ Spyridoula, και εμένα και κάποια ακόμα μου θυμίζει.Βλέπεις δεν έχω μάθει ακόμα να φτιάχνω πιστά αντίγραφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Dodo, θέλεις να έχουμε τίποτα επεισόδια? Είπαμε την αυτοπροσωπογραφία, όχι καρτούν, άσε που δεν θέλω να φοβίσω τα παιδάκια.Δεν έχω όλα τα χρώματα σε παστέλ,και δεν ξέρω να τα δουλεύω ακόμα.Ψάχνω στο you tube.Εβαλα πολύ χρώμα και ειδικά τα μάτια τα έχω κάνει "μπλέ μπάμ".Μπορεί να σου την στείλω με mail να μου πεις την γνώμη σου και τι δεν έκανα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή