Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Χρώματα γήινα και.......μελαγχολικά.

"Μελαγχολία"
Ακρυλικά σε χαρτί ακουαρέλλας 25 Χ 35
Δοκιμή για χρώματα γήινα. Κάτι κατάφερα. Δεν σας κρύβω ότι στα συγκεκριμένα χρώματα έχω αδυναμία.Είναι τα αγαπημένα μου.

30 σχόλια:

  1. πολύ όμορφο!
    και τα χρώματα ζεστά!
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφα γήινα χρώματα, δε θα έλεγα μελαγχολικά....εγώ διακρίνω μια αισιοδοξία και αναμονή της μεγάλης χαράς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα Εριφύλη.
    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εριφύλη,τ΄αγαπώ αυτά τα χρώματα,άλλωστε φθινοπωρινή είμαι.
    Το αποτέλεσμα πολύ μ΄αρέσει,ζεστοί τόνοι!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! είναι και τα δικά μου αγαπημένα χρώματα!!
    Πολλά φιλιά
    Καλό ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίος πίνακας, ωραία χρώματα. Πιο πολύ σε παραπέμπουν σε φθινόπωρο παρά σε μελαγχολία.
    Υ.Γ Σε παρακάλώ βγάλε την λεκτική επαλήθευση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφο, ζωντανό με παλμό.
    Καλές απόκριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το φόντο είναι μελαγχολικό αλλά μετά δείχνει να ξεπερνιέται η μελαγχολία με τα πιο έντονα και ζεστά χρώματα που προβάλλουν μπροστά, αυτή είναι η δική μου άποψη,καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. είναι πανέμορφο καλή μου, αλλά μελαγχολία δεν νιώθω οταν το κοιτάω. ίσως αναζήτηση, η σκέψη. είναι ωραίο ο πίνακας να ξυπνάει διαφορετικά συναισθηματα στον καθένα!καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω πάλι νιώθω ζωντάνια όταν τον κοιτάζω, ισως επειδή έχει πολύ κίνηση , αντιθέσεις και φως το έργο.Με τίποτε μελαγχολία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφο είναι... κιε γώ δεν νοιώθω μελαγχολία, θα έλεγα ότι μάλλον μου φτιάχνει τη διάθεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @chris, καλωσόρισες στο σπιτάκι μου.Χαίρομαι που σου αρέσει.Καλημέρα και σ'εσένα και καλή εβδομάδα.

    @anthivolon. Μπέτυ μου, και εμένα
    τα χρώματα αυτά μου αρέσουν παρα πολύ.΄Ισως η διάθεσή μου όταν έφτιαχνα αυτό τον πίνακα να ήταν μελαγχολική.Βλέπεις αυτός ο μουχλόκαιρος μας αρρωσταίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Dinos-art, Ντίνο όταν εσύ και η Μαριέλα μου λέτε ότι το αποτέλεσμα σας αρέσει, δεν μου μένει παρά να το δεχτώ με μεγάλη χαρά, γιατί σαν "ειδικοί" που είστε, βλέπετε με άλλο μάτι κάθε έργο.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου κάνεις την τιμή να με επισκέπτεσαι και μάλιστα να σχολιάζεις.Δέχομαι και κακές κριτικές, αν νομίζεις ότι κάτι δεν είναι καλό, για να διορθώνομαι.Σ'ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @eleni, Ελενάκι μου και εμένα μου αρέσει πολύ.΄Αλλωστε όπως έχω ξαναπεί λατρεύω το φθινόπωρο.Δεν ξέρω γιατί το ονόμασα μελαγχολία.΄Ισως η διάθεση μου την συγκεκριμένη στιγμή.Είπα να ασχοληθώ με γήινα και γκρίζα χρώματα, τελικά μόνο γκρίζα δεν έβαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Asteri, Μαράκι μου χαθήκαμε γλυκειά μου.Είχα μεγάλη αποχή από το μπλόγκιν και δεν ξέρω από που να πρωταρχίσω.΄εχω πελαγώσει.Χαίρομαι που έχουμε τα ίδια γούστα.Φιλάκια και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @para-kelsoscooks, πράγματι, πιο πολύ θυμίζει φθινόπωρο, εξαιτίας όμως της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών ήταν κακή και η διάθεσή μου και μάλλον έδωσα λάθος τίτλο.
    Σ'ευχαριστώ πολύ που μου είπες για την λεκτική επαλήθευση,είναι κάτι που γενικά απεχθάνομαι στο μπλόγκιν και δεν ήξερα ότι είχα και εγώ.Το έψαξα στις ρυθμίσεις και το βρήκα.Σ'ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Μαριάνθη, έχεις και το όνομα της αδελφής μου.Με τόσα καλά σχόλια έχω αρχίσει να το βλέπω με άλλο μάτι.....Μάλλον θα του αλλάξω τίτλο.Αραγε, να το έλεγα "Φθινόπωρο"?
    Καλή τυρο-βδομάδα σου εύχομαι.Και αυτή η εβδομάδα από τις αγαπημένες μου.Λατρεύω το γαλακτομπούρεκο, γλυκό της Τυρινής.Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @rena, Ρενάκι μου συμφωνώ μαζί σου.Το φόντο είναι μελαγχολικό, μετά είπα να το τονίσω λίγο γιατί με είχε πιάσει κατάθλιψη.΄Εκανα δοκιμές για το μάθημα της Μαριέλας, αλλά μου φαίνεται τα έκανα "σαλάτα".Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Magdalene B., ειλικρινά χαίρομαι που τελικά αρέσει.Και εμένα μου αρέσει αλλά όταν το κοιτάζω μου δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα.Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς τί.΄Ισως επειδή όσο περνούν τα χρόνια λιγοστεύει η φαντασία.Σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @icon-art, με τόσα καλά σχόλια, έχω αρχίσει να φουσκώνω σαν "διάνος".Τελικά βαδίζω προς το καλύτερο ή μου φαίνεται?΄Οσο το κοιτάζω τόσο πιο πολύ μου αρέσει.Σ'ευχαριστώ για το "τονωτικό" σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Mariela. δασκαλίτσα μου γλυκειά, όπως βλέπεις κάνω αταξίες.Γκρίζο καθόλου.Δεν μου έβγαινε με τίποτα, όλο καφε-κόκκινο-μπεζ.Είμαι σοβαρά γιατρέ μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΜΟΡΦΟΣ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΖΕΣΤΕΝΟΥΝ ...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και μένα μ' αρέσουν τα χρώματα, πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!
    ΑΦΗΝΩ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κούκλα τι κάνεις;; σε περιμένω στον διαγωνισμό... κανόνισε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πέτυχε όντως, και δεν το βλέπω απολύτως καμμία μελαγχολία!

    **Το είχα δει, αλλά να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν την περιπέτεια να προλάβεις να κλείσεις τη μουσική πριν κολλήσει ο explorer, να ξαναπρολάβεις να την κλείσεις που ξαναάνοιγε μόνη της πριν ξανακολλήσει αλλά να προλάβεις και την λεκτική επαλήθευση, και όλα αυτά!
    Μερσί γιά την παρατήρηση, είχα σκοπό να αφαιρέσω την λεκτική επαλήθευση, μου το θύμισες θα το κάνω τώρα, φαντάζομαι την έχεις αφαιρέσει κι εσύ, θα το δω τώρα πατώντας δημοσίευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @foufoula89. σ'ευχαριστώ.Καλό μήνα και σ'εσένα.

    @Λίλα, σ'ευχαριστώ που το βλέπεις έτσι.Είναι όντως ζεστό, αλλά για ανοιξιάτικο θα το προτιμούσα με έντονα κόκκινα χρώματα.Καλό μήνα και σ'εσένα.

    @Ανεράιδα σ' ευχαριστώ.Τελικά στο μάθημα γήινα και γκρίζα μάλλον παίρνω 7.Δεν εφτιαξα γκρίζα.

    @jk o skroutzakos, σ'ευχαριστώ Γιάννη.Που θα πάει ο τρελλοΜάρτης!!!Δεν θα βγάλει και λίγο ήλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Mariela, η πρόκληση είναι μεγάλη και δεν σου κρύβω ότι θα το τολμήσω.Γιατί όπως λένε ο τολμών νικά.
    Μου αρέσει ο συναγωνισμός. Σου δίνει ώθηση να γίνεις καλύτερος.Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Η.Constantinos, χαίρομαι που σου αρέσει φίλε μου.Για να είμαι ειλικρινής και εμένα μου την "έδινε" η μουσική που επαναλαμβανόταν συνεχώς.Επειδή όμως αποφάσισα να ασχοληθώ με το μπλόγκιν τώρα στα "γεράματα", είχα κάποιες ελλείψεις.΄Οποιος ψάχνει όμως, βρίσκει.
    ΄Ετσι και εγώ διόρθωσα αυτά που με εκνευρίζουν και εκνευρίζουν και εσάς.΄Οποιος θέλει μουσικούλα κάνει κλίκ και απολαμβάνει Φ.Πλιάτσικα.
    Καλό τριήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΩΜΑΤΑ...ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή