Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ωρα για κολατσιό.........Σκιτσάκια


"Ενα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα"

Σκιτσάκια όπως λέει και η δασκάλα, κάτω από την γραμμή του ορίζοντα. Για να μην ξεχνάει το χέρι μου όποτε μπορώ σχεδιάζω. Αυτή την φορά το "θέμα" ήταν το κολατσιό μου.
Στην δασκάλα, για την συγκεκριμένη άσκηση, θα στείλω άλλο σχέδιο. Εδώ απλώς.....έπαιζα.

15 σχόλια:

  1. Σιγά ρε συ!!!!! Θα παχύνεις!!!!! Οσο για το μήλο το μισό μου αρέσει.
    Η κότα δεν γέννησε κανά αυγό να πάρεις να φάς; :):)
    Μήλο βρήεκες; :):)
    φιλιάααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι έτσι κάνε σκιτσάκια όπου βρεθείς και όπου σταθείς και για να μη ξεχνάει το χέρι και για να βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι,με το μάτι του καλλιτέχνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ζωγραφική Erifili είναι ένα από τα ωραιότερα δημιουργικά παιχνίδια. Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eριφύλη,λιτό το κολατσιό σου-σε χορταίνει;Αν δεν έχω γλυκάκι,δε λέει.
    Το χέρι μας αφήνει,καλά κάνεις κι εγώ όταν έχω όρεξη το ίδιο κάνω.
    Φιλιά-καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα το σκίτσο είναι πάντα μια καλή εξάσκηση για τον ζωγράφο και βοηθάει πάρα πολύ , μπράβο Εριφύλη και καλή συνέχεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Vasiliki, φιλενάδα λες να έχω κάνει κοιλιά από τα μήλα??? Θα το ρίξω στο σκέτο νεράκι μου φαίνεται.΄Οσο για το αυγό, πρώτον έχουμε νηστεία.Δεύτερον τώρα έφτιαξα την κότα.Το αυγό αργότερα.Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @rena, πραγματικά Ρένα, καθώς ξεκίνησα να ζωγραφίζω, βλέπω τα πράγματα με διαφορετικό μάτι.Σκιές, αντανακλάσεις, προοπτική, ξέρεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Dinos-art, Ντίνο έτσι είναι όπως τα λες.Πιστεύω ότι άφησα να φύγουν πολλά χρόνια χωρίς δημιουργία.Είχα όμως τα παιδιά μικρά, εργαζόμουν (και εργάζομαι ακόμα), είχα γονείς και πεθερικά που ήθελαν την συνδρομή μου, οπότε καταλαβαίνεις.΄Ομως ποτέ δεν είναι αργά.Σ'ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @eleni, Ελενάκι μου, το πρωί πριν φύγω από το σπίτι, κάνω ένα σχετικά καλό κολατσιό, άλλοτε γάλα με δημητριακά, άλλοτε τσάι με ψωμί βιτάμ και μέλι,οπότε το μήλο είναι αρκετό μέχρι τις 3 που σχολάω.Στα 12ωρα, παίρνω και ένα τοστάκι μαζί μου.Τα γλυκά τα αποφεύγω, όσο μπορώ, γιατί μου φέρνουν πείνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @art-traveller, σ'ευχαριστώ καλέ μου φίλε.΄Αλλωστε ακολουθώ την συμβουλή της δασκάλας.Εξάσκηση, εξάσκηση,.....όλο αυτό μας λέει.Που θα μου πάει!!Θα το στρώσω το άτιμο το χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το παιχνίδι είναι που έχει σημασία, και φέρνει και αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @H. Constantinos, σ' ευχαριστώ πολύ καλέ μου φίλε.Και μάθε πως μου αρέσουν πολύ όλα τα παιχνίδια,(βλέπεις η καρδιά δεν γερνά ποτέ, έτσι μένουμε πάντα παιδιά)εκτός από τα παιχνίδια πολέμου.Τα σιχαίνομαι στο έπακρο.Ακόμα και στην οθόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παίζοντας έρχεται η όρεξη- γιά ακόμη περισσότερο, δημιουργικό παιχνίδι :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @dodo, όχι μόνο παίζοντας αλλά και τρώγοντας.΄Οσο για το δημιουργικό παιχνίδι, το λατρεύω.Σ'ευχαριστώ για την επισκεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλέ, εδώ εγώ με 5-6 μαθήματα κι έχω αρχίσει να κοιτάω παράξενα τα αντικείμενα γύρω μου, ενώ σκέφτομαι συνεχώς "αυτό να το ζωγραφίσω;"! Το μηλαράκι πάντως... πολύ καλό! Την επόμενη φορά σοκολάτα, για να μη νιώθω τύψεις! ;Ρ

    Σοκολατοφιλάκι και καλό Πάσχα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή