Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Χορεύοντας.........την παράδοση!



Το Σάββατο στις 10 Σεπτεμβρίου και στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου μας, "Χαριτήσια 2011", τα οποία γίνονται κάθε χρόνο με αφορμή
τον εορτασμό της Σωτηρίας του λαού του Ορχομενού από τα γερμανικά στρατεύματα, χάρη στο θαύμα της Παναγίας μας, της Παναγίας της Σκριπούς, ο Λαογραφικός ΄Ομιλος Ορχομενού του οποίου είμαι μέλος, παρουσίασε ένα χορευτικό πρόγραμμα με χορούς από την Θεσσαλία και την Λευκάδα.(Στην πρώτη φωτό είμαι η πέμπτη από αριστερά)


Εγώ είμαι αυτή με την χρυσαφί στολή.Καταπληκτικές στολές αλλά .....μόνο για τον χειμώνα.Ευτυχώς το βράδυ δρόσισε λίγο αλλά όπως λέει και ο λαός "μπρός στα κάλλη τι είν'ο πόνος".
Τώρα κάνουμε ετοιμασίες για την 1η Οκτωβρίου, θα χορέψουμε στο Κατράκειο στην Νίκαια στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Ουνέσκο.Λαμβάνουν μέρος 6000 χορευτές απ' όλη την Ελλάδα.

2 σχόλια:

  1. Εριφύλη μου έχεις πολύ ωραια απασχόληση!!! Καλή επιτυχία και διασκέδαση τον Οκτώβρη. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι τα πανηγύρια που έκανε ο Ορχομενός κάποτε και μάζευε όλη την περιφέρεια; Αντί να καθήσουν να αναζωογονήσουν τα έθιμα κάθονται και κάνουν ψευτοεκδηλώσεις.Αλλά ποιός έχει μυαλό η τοπική αρχή η οι διάφοροι σύλλογοι; Τέλος πάντων αντε τώρα γιατί τα έχω πάρει. Εδώ δεν είναι ικανοί να διαμορφώσουν τις πηγές των χαρίτων παγύρια θα οργανώσουν. Προσωρινή ανάρτηση σύντομα για τα χάλια τους.
    Εσύ καλά κάνεις και συμμετέχεις να είσαι καλά και να περνάς καλά.
    Προόδους βλέπω στην ζωγραφική!!!
    Μπράβο Εριφύλη, η επιμονή και η υπομονή θα σε ανταμείψει!!!!!!!!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή