Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Τσάντα με νήμα noodles

Φίλοι μου γειά σας.Το ξέρω πως έχω χαθεί τελευταία, αλλά έχω μπλεξει με τα "καλλιτεχνικά".Καθώς πήρα την σύνταξή μου (μόνο κατ'όνομα, όχι σε χρήμα ακόμα), αποφάσισα να ασχοληθώ με όλα αυτά που αγαπώ και που λόγω εργασίας δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ.
Είμαι στην θεατρική ομάδα του δήμου μας, και αυτό το διάστημα έχουμε εντατικές πρόβες γιατί στις 9 Μαρτίου θα έχουμε πρεμιέρα.Θα παρουσιάσουμε το έργο "Θα σε κάνω πρωθυπουργό" του λειβαδίτη συγγραφέα Πέτρου Χουτζούμη.
Παρ' όλα αυτά δεν έχω σταματήσει τις χειροτεχνίες μου.Αυτό το διάστημα έπλεξα δύο τσάντες με νήματα noodles, μία για την κόρη μου και μία για την αφεντιά μου. Πλέκονται πολύ εύκολα και γρήγορα επειδή το νήμα είναι χοντρό, αλλά στοιχίζουν λίγο ακριβούτσικα.
 
 Η τσάντα της κόρης μου
 
και η δική μου
 
Σκοπεύω να φτιάξω και μία για την αδερφή μου.Μετά την πρεμιέρα φυσικά.Πως σας φαίνονται? Καλές δεν είναι?4 σχόλια:

 1. Μόνο καλές;;;; υπέροχες !!!
  φιλιά
  Μαρία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια στα χεράκια σου Εριφύλη μου, κούκλες οι τσαντούλες που έφτιαξες. Καλή επιτυχία στο θεατρικό και ελπίζω τώρα που πήρες σύνταξη να σε διαβάζουμε συχνότερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Υπέροχες οι τσαντούλες σου, μα πιο πολύ σε ζηλεύω που βγήκες στη σύνταξη και μπορείς ν' ασχοληθείς μ' αυτά που αγαπάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή