Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Χειροποιητα κοσμηματα

Νάμαι και πάλι. Αν νομίζατε πως θα γλυτώσετε από μένα, μάλλον κάνατε λάθος. Σας επισκεπτομαι όλους καθημερινά, παίρνω τα κεράσματα μου, αλλά δεν αφήνω σχόλια σε όλους, γιατί αν το έκανα, θα έπρεπε να σερφάρω καθημερινά πάνω από 5 ώρες και που χρόνος για τέτοια. Βλέπετε πρέπει να ασχοληθώ και με τα χόμπυ μου. Αυτή την εβδομάδα που λέτε τελείωσα αυτά τα κοσμήματα, με χαρτοπολτό και υγρό γυαλί. Οι φωτό τα αδικούν, είναι λίγο καλύτερα, αλλά ακόμα δεν μπορώ να μάθω αυτή την φωτογραφική. Πολύ πολύπλοκη βρε παιδί μου. Μου την έκανε δώρο ό γιός μου, να είναι καλά, αλλά δεν μου έκανε σεμινάριο λειτουργίας!!!
Χαρτοπολτός, χάντρες, ακρυλικά χρώματα και υγρό γυαλί. Ξέρει να μου πει κανείς πως να βγάζω τις φωτό και να μην γυαλίζουν?


Βλέπετε, έχω αδυναμία στα περλέ χρώματα.
Εχω τελειώσει και έναν καθρέφτη, δώρο για τα γενέθλια της αδελφούλας μου, αλλά αυτόν θα σας τον δείξω σε επόμενη ανάρτηση, πρώτον γιατί στεγνώνει τώρα το βερνίκι και δεύτερον επειδή θέλω να τον φωτογραφίσω καλά. Που θα μου πάει θα τα καταφέρω!!!

17 σχόλια:

  1. Όλα είναι ωραία αλλά ο σταυρός είναι το κάτι άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα είναι!
    Κι εμένα ο σταυρός μου αρέσει πιο πολύ!
    Όσο για τις φωτογραφίες, γυαλίζουν γιατί αντανακλά πάνω τους το φλας.
    Αν πας σε ένα πολύ φωτεινό σημείο του σπιτιού (χωρίς να πέφτει ο ήλιος πάνω στα κοσμήματα), δεν θα χρειάζεται να ανάψει το φλας της μηχανής και θα βγουν πιο ωραίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρένα και Ιάνειρα, και εμένα ο σταυρός μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον έφτιαχνα.Θα του αλλάξω μόνο το κορδόνι και θα του βάλω ρόζ δέρμα σαν αυτό που έχω στο πράσινο.Ιάνειρα σ'ευχαριστώ πολύ, θα ακολουθήσω την συμβουλή σου γιατί τελικά δεν πρόκειται να βγάλω ποτέ καλές φωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφες δημιουργίες η μια καλύτερη από την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oμορφα, όπως όλες οι δημιουργίες σου!
    Κασλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ ομορφα όλα τα κοσμήματα σου!!!μπράβο!!!
    ο σταυρός και μ'αρεσει πολύ !!!!!η αντίθεση των σκούρων χαντρων με το ασημι χρώμα ειναι υπέροχος συνδιασμος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Phivo σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Και εσένα τα ταξίδια σου δεν πάνε πίσω.Υπέροχες ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Elena & Demi σας ευχαριστώ πολύ.Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο.Η εργασία με τον χαρτοπολτό είναι χρονοβόρα και απαιτεί επιδεξιότητα και χρόνο φυσικά.Για φαντασία δεν το συζητάμε.Βλέπω τόσο όμορφα πράγματα στα μπλόγκ που επισκέπτομαι που δεν ξέρω ποιό να πρωτοφτιάξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!
    ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ (ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ) ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.
    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!!!
    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εριφύλη,εόιναι πανέμορφα!
    Δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω,δε θέλω να αδικήσω κανένα.Και τα χρώματα πολύ όμορφα!
    Καλή εβδομάδα-φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παραγωγικοτατη, πολυ ομορφα ολα.Γεια στα χερια σου. Καλη εβδομαδα να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ καλωσόρισες στο φτωχικό μου.Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Καλή εβδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελένη μου, ευχαριστώ. ΄Οτι μπορώ κάνω. Προσπαθώ να συναγωνισθώ όλους εσάς που με ξετρελαίνετε.Καλή εβδομάδα και σ'εσένα.Καποια στιγμή θα σου στείλω ένα mail θέλω να σε ρωτήσω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημιουργιά μου καλημέρα.Προσπαθώ να φτάσω όλες εσάς τις χρυσοχέρες αλλά έρχομαι τελευταία και καταιδρωμένη.Εντάξει δεν παραπονιέμαι, καλά τα πάω.Εξάλλου είμαι καινούργια ακόμα.Να δω τώρα που θα αρχίσω και ζωγραφική τι θα πρωτοκάνω.Αν βλέπετε κάποια ελαττώματα στις κατασκευές μου θέλω να μου το λέτε για να διορθώνομαι.Καλή εβδομάδα και σ'εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπέροχα φίλη μου, μπορείς και με ψευτοπορσελάνη να χύνεις σε καλουπάκια αυτοσχέδια πχ σε θήκες απο..σοκολατάκια..ξέρεις τι όμορφα σχήματα κάνεις; φιάξτε τα δωράκια σας χειροποίητα , εγώ χαίρομαι αφάνταστα όταν μου κάνουν δώρο κάτι τέτοιο γιατί σκέπτομαι οτι η φίλη μου κόπιασε για να μου το φτιάξει!Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχτιδούλα μου, σ'ευχαριστώ που πέρασες από το μπλόγκ μου.Πράγματι, ακολούθησα την συμβουλή σου (πριν τα Χριστούγεννα)και από τότε τα δώρα που κάνω είναι χειροποίητα.Κοσμήματα, καθρέπτες με ντεκουπάζ, κεριά κλπ Αλήθεια που μπορώ να βρω ψευτοπορσελάνη?Θέλει ειδικά χρώματα?Ωχ.Πάλι σε μπελάδες καινούργιους θα μπώ. Ξέρεις, αρχίζω και ζωγραφική.Θα σε ενοχλώ, γιατί θέλω τις συμβουλές σου.Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εριφύλη μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! Να σε χαίρονται με υγεία κι ευτυχία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή