Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Δύο βραβεία

Σήμερα ήμουν και είμαι ακόμα πολύ στενοχωρημένη, διότι κάποιος μπήκε στην αυλή μου και μου έκλεψε το καναρινάκι μου, τον Ριρίκο. Δεν μπορώ να φανταστώ, ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα έκλεβαν ένα πουλάκι από το κλουβάκι του. Φυσικά δεν το έκλεψαν για να το έχουν να ακούνε το κελάϊδημά του άλλά για να το πουλήσουν. Και αυτό είναι που με στενοχωρεί περισσότερο.
Την διάθεσή μου όμως μου την έφτιαξαν όχι ένα αλλά δύο βραβεία που μου έδωσε η μπλογκοφίλη ΧΡΥΣΑ ΣΤΑΧΥΑ. Την ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνει.Σύμφωνα λοιπόν με την παράδοση, πρέπει και εγώ με την σειρά μου να τα δώσω σε δέκα φίλους.Σε ποιούς όμως? Ποιόν να πρωτοδιαλέξω, αφού όλοι είστε ο ένας καλύτερος από τον άλλο? Λοιπόν......

1. Στην φίλη μου eleni http://noprogramm.blogspot.com για την καταπληκτικη ζωγραφική της
2. Στην rena http://rena-wwwrena.blogspot.com για τις έξυπνες ιδέες της
3. Στην Ρικυ Ματαλλιωτάκη http://logo-texnia.blogspot.com για το υπέροχο συγγραφικό της ταλέντο.
4. Στην Αγγελική Ν. http://lemoncinnamon.blogspot.com για τις υπέροχες αναρτήσεις της
5. Στην Artanis http://artanis71.blogspot.com που μας ταξιδεύει υπέροχα
6. Στην Δημιουργία http://dimiourgo.blogspot.com γιατί ήταν η αφορφή για να ξεκινήσω το μπλόγκιν.Μπήκα στην σελίδα της τυχαία και ενθουσιάστηκα από τις δημιουργίες της και από τις φίλες της.
7. Στην Νενα http://nena-creations.blogspot.com γιατί με βοήθησε πολύ στο στήσιμο του ιστολογίου μου και γιατί είναι πολύ καλή δημιουργός.
8.Στην Ξυπόλητη http://xipoliti.blogspot.com για τις φανταστικές δημιουργίες της και γιατί ηταν η δεύτερη που με ώθησε στο μπλόγκιν χωρίς φυσικά να το ξέρει.
9. Στην Βίκυ http://katelovegreg.blogspot.com για τις καταπλητικές ιδέες της
10. Στον Skroutzako http://scroodgejkok.blogspot.com γιατί είναι ευφυέστατος, ευγενικός και έχει καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ.

Σε όλους αυτούς χρωστάω τα πρώτα μου βήματα.Ειναι και άλλοι πάρα πολλοί.΄Εχουμε όμως καιρό.Καλά να είμαστε.
Με αγάπη από μένα για εσάς.

15 σχόλια:

  1. Eριφύλη μου ,με συγκινείς!Σ΄ευχαριστώωωω πολύ!
    Είναι μεγάλη χαρά να με νοιώθεις φίλη αν και δεν ξέρει η μια την άλλη.Θα γνωριστούμε κάποια στιγμή,όπως έγινε και με άλλες blogoφίλες.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις είχα και εγώ κάποτε ένα καναρίνι τον Πίπη , μην σκας θα γυρίσει γρήγορα !!! Χάρηκα πολύ πολύ που σε γνώρισα μέσω των βραβείων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαrilise καλώς όρισες.Δεν έφυγε, μου τον έκλεψαν.Και γι'αυτό στενοχωριέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, Εριφύλλη μου...
    Αυτό με τα καναρίνια είναι ένα ζήτημα, και στον πατέρα μου είχε συμβεί πριν από χρόνια, δεν ήξερα οτι το κάνουν ακόμα...
    Τί ηλίθιοι που είναι ορισμένοι άνθρωποι!
    Λυπάμαι πολύ για τον Ριρίκο σου...Ας ελπίσουμε οτι ο επόμενος ιδιοκτήτης θα τον αγαπάει όσο κι εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα για το καναρίνι που καταντήσαμε ε;
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα βραβεία μεγάλη η τιμή που μου κάνατε κι εσύ και η Πουαντερί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ειναι δυνατον να κλεβουν και καναρινια.που καταντησαμε.φανταζομαι την στεναχωρια σου φιλη μου,εδω κατι υλικο μας χαλαει ή χανουμε και στεναχωριομαστε ,ποσο μαλλον κατι μας κραταει συντροφια ,μας σιγοτραγουδαει,μας ακουει με τον δικο του παντα τροπο.

    Σε ευχαριστω πολυ για τα βραβεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρηκα πολυ για το βραβειο που μου εδωσες και σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, αν και δεν με γνωριζεις προσωπικα, αλλά στεναχωρηθηκα για τον Ριρικο σου. Δεν ειναι σωστο αυτο που εκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εριφυλη, ειλικρινα με συγκινεις με τις κινησεις σου....δεν εχω κατι αλλο να πω
    Μακαρι να ειμαστε πιο κοντα, αυτο μονο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα Εριφύλη

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο

    Κρίμα που έχασες το πουλάκι σου Σε καταλαβαίνω εγώ είχα μια γατούλα όταν ήμουν μικρή και την έχασα Μπορείσ να καταλάβεις πόσο στεναχωρήθηκα
    Από τότε δεν ξαναπήρα γατούλα ούτε καποιο άλλο ζωάκι

    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Your space has turned out to be lovely... Very spring.... & sunshine..... I loved it totally..... KUDOS!!!!

    Ash....
    (http://asha-oceanichope.blogspot.com/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εριφύλη μου νομίζω ότι δεν θα υπάρχει πλέον πρόβλημα με το λινκ μου, σε ευχαριστώ. Καταστενοχωρήθηκα για τον Ριρικο χρυσή μου, η αγάπη μου για τα ζώα είναι μεγάλη και σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Είναι κι άλλοι που πιστεύουν στην ελευθερία τους και νομίζουν ότι κάνουν σωστή πράξη αφήνοντας τα ελεύθερα. Είμαι σίγουρη ότι θα κοίταξες τριγύρω σας μην τυχόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ax βρε Εριφύλη μου, το έχω ζήσει αυτό που πέρασες με το καναρίνι μας τον Φίφη... Και έχω ρίξει τόσο κλάμα... Σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς! Εύχομαι όποια οικογένεια τον αγοράσει να τον φροντίσει και να τον αγαπάει τον Ριρίκο!

    Σε ευχαριστώ πολύ για το γλυκό σου βραβείο! Είναι χαρά μου που με θυμήθηκες!
    Μόλις γύρισα από διακοπές πέρασα να μάθω νέα σου και έμαθα τα πικρόγλυκα!
    Σου εύχομαι να είσαι καλά και άλλο κακό να μη σας βρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλες μου σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράστασή σας για το καναρινάκι μου.Το είχα 10 χρόνια και μου λείπει πολύ.Το περίεργο είναι το εξής:Επειδή φοβόμουν μην ρίξουν το κλουβί οι γάτες κάτω και ανοίξει η πορτούλα από το κλουβάκι έβαζα ένα ξυλάκι και την στερέωνα (από αυτά που πατάνε επάνω τα πουλάκια).Αυτό το ξυλάκι βρέθηκε στο πλάι του κλουβιού στερεωμένο πλάι στην βιταμινοθήκη και η πόρτα ορθάνοιχτη.Η όλη κατάσταση είναι πολύ περίεργη.΄Εχω κάτι υποψίες αλλά και πάλι...

    Τα βραβεία σας τα έδωσα γιατί χωρίς να το ξέρετε με βοηθάτε πολύ, με τις γνώσεις σας, με την νοερή παρέα σας, με το χιούμορ σας,με τα ταξίδια σας και τις κατασκευές σας.Μακάρι κάποια στιγμή να μπορούσαμε να συναντηθούμε όλες μαζι.Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΑΚΙ ΣΟΥ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΔΥΜΑ :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Skroutzako είναι και τιμή δική μου που επισκεπτεσαι το μπλόγκ μου.΄Οσον αφορά την αργοπορία, ε τι να κάνουμε, έτσι κάνουν οι διασημότητες,έρχονται αργοπορημένοι για να κάνουν αίσθηση,όσον αφορά το ένδυμα (με έκανες και γέλασα) το μπλόγκ μου είναι και θα είναι πάντα all time classic.Σ΄ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή