Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Εκθεση τέλος.....ιδού τα εκθέματα

Σήμερα στις 8 το βράδυ τελειώνει η έκθεση. Οι εντυπώσεις μου είναι πολλές και συγκεχυμένες. ΄Ισως εγώ να είμαι λίγο περίεργη ή αυτά που συμβαίνουν είναι περίεργα. Θα σας εξηγήσω. ΄Ηρθε κόσμος πολύς, κυρίως ξένοι (όχι αλλοδαποί) από άλλα μέρη. Λιβαδείτες δεν ήρθαν πολλοί.Επίσημοι δεν ήρθαν. Μόνο ο αντινομάρχης. Εκπρόσωποι από τα ΝΕΛΕ ήρθαν και δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους για τα έργα μας.Εμείς θα αρκεστούμε στον θαυμασμό. Τα εύσημα θα τα πάρουν άλλοι.
Από τον Ορχομενό, πέρα από τις φίλες μας, επισκέπτες δεν ήρθαν.Και αναρωτιέμαι.Γιατί? Ζηλεύουν? Αδιαφορούν?Δεν είχαν χρόνο? (Η καφετέρια δίπλα ήταν γεμάτη, αλλά κανένας δεν μπήκε στον κόπο να δει τι εκθέτουν δίπλα.) Δεν είχαν χρήματα? ΄Ηταν δωρεάν και φυσικά δεν πουλάγαμε πράγματα. Εγώ το λέω αδιαφορία και έλλειψη παιδείας.
Προσωπικά, παρά την κούραση, είμαι ευχαριστημένη, γιατί εκτός του ότι εισέπραξα άφθονα συγχαρητήρια για τα έργα μου, γνώρισα πολύ όμορφο κόσμο, κοπέλες με ίδια ενδιαφέροντα, απλές , καταδεκτικές, έκανα ενδιαφέρουσες γνωριμίες και το κυριότερο, πλούτισα το "αρχείο" μου με ιδέες.
Επειδή δεν έχει τελειώσει ακόμα η έκθεση, θα σας δείξω μόνο τα δικά μου εκθέματα, και αύριο θα σας βάλω στο γενικό κλίμα.
Μόλις είχαμε τελειώσει την τοποθέτηση, χωρίς τα ονόματά μας.

Φυσικά δεν σας δείχνω τίποτα καινούργιο, γιατί όλα τα εκθέματά μου τα γνωρίζετε.Αύριο όμως θα σας δείξω πράγματα που θα σας κάνουν να ζηλέψετε πραγματικά.
Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά. Καλό Σ/Κ και σας αγαπώ.

9 σχόλια:

  1. Αυτοί που ενδιαφέρονται και τους αγγίζουν τέτοια εκθέματα και δημιουργίες ήρθαν . Εξαιρούμαστε βέβαια όσοι λόγο απόστασης δεν το μπορέσαμε. Για τους άλλους ας μη νοιαζόμαστε...Αυτοί έχασαν, αυτοί αδυνατούν να παρακολουθήσουν...
    Σημασία έχει το ότι δημιουργήσατε και είχατε τη λεπτότητα να τα εκθέσετε και να μην τα κρατήσετε για σας μόνο αλλά να δώσετε την ευκαιρία να γίνουν και άλλοι κοινωνοί της τέχνης και δημιουργικότητάς σας . καλή συνέχεια. Καλή Κυριακή πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να μην ενδιαφέρονταν να τα δουν.....τι να πω!
    Ο σκοπός είναι ότι φτιάξατε πράγματα που σας αρέσουν και τα αγαπάτε (και αγαπάμε) πολύ!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα ολα ειναι δικα σου Εριφυλη μου;
    Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη στεναχωριέσαι, σημασία έχει να το χαρήκατε όσοι βρεθήκατε εκεί δυστυχώς δεν φταίει ο κόσμος φταίει το ότι δεν υπάρχει παιδεία,φέρανε σχολεία στην έκθεση; Από εκεί ξεκινάνε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εριφύλη όμορφη δουλειά μπράβο!!!
    οι άλλο την δουλειά τους και εσύ την δική σου .
    Ασ μην ήρθαν αυτοί έχασαν , και μην ξεχνάς πως εδώ παίζει ρόλο και πόση διαφήμηση έγινε απο την τοπική αυτοδιοικησή, τα γνωστά αντε μην εκφραστώ τώρα.
    να ΄σαι καλά να εκθέσεις πάλι αυτόνομη αυτή την φορά σου εύχομαι
    φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θερμά συγχαρητήρια , πραγματικά πανέμορφες δημιουργίες !!!! Καλή και χαρούμενη Κυριακή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για την έκθεση! Μπράβο! Πάντα τέτοια και σιγά σιγά θα μάθει και ο κόσμος να έρχεται σ αυτές τις εκδηλώσεις... Σημασία έχει οτι εσείς περάσατε καλα!

    Να έχεις μια όμορφη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εριφύλη συγχαρητήρια!!!!!!Σου εύχομαι σύντομα και αυτόνομη έκθεση! Σημασία έχει ότι αυτό που κάνεις σε γεμίζει χαρά και πληρότητα.
    Δυστυχώς στην Ελλάδα καταφέραμε να έχουμε μόνο γεμάτες καφετέριες και φταίμε όλοι μας!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια γιά την δουλειά σου- τόσα πολλά πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή