Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Πράσινο, χρυσό -σιέλ

Γειά σας φίλοι μου. Τί κάνετε? Νομίζατε ότι σας ξέχασα? ΄Οχι, όχι. Καθημερινά σας έκανα επισκεψεις. ΄Ομως αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ φορτωμένη για μένα. Ούτε που κατάλαβα πως περασε. ΄Ενας ισολογισμός έκλεισε, μια απογραφή τελειώνει και αυτή, η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει (λάδι όμως δεν υπάρχει, η παραγωγή έχει πέσει στο 1/3, προβλέπω φέτος να φάμε λάδια ισπανικά), τα μαθήματα συνεχίζονται, το γυμναστήριο είναι καθημερινό, θα αρχίσω πάλι και τα ιταλικά. ΄Οπως βλέπετε το πρόγραμμα είναι φούλ.
Παρ' όλα αυτά τα κοσμηματάκια μου τα έφτιαξα. ΄Ενα πράσινο κολιέ και ένα χρυσό-σιέλ βραχιόλι.
΄Εχω ετοιμάσει και άλλα πραγματάκια, όμως τώρα που δεν κάνει ζέστη, ο χαρτοπολτός στεγνώνει δύσκολα. Αύριο το απόγευμα, μετά από μία επίσκεψη που θα πάω, σκοπεύω να φτιάξω ένα κουτί με decoupage για να αποθηκεύω μέσα διάφορα υλικά που χρησιμοποιώ για τις κατασκευές μου.
Τώρα όμως σκοπεύω να δω λίγη τηλεόραση, έχει ένα έργο με τον Αλ Πατσίνο που τον πάω με χίλια, και μετά θα πάω για ύπνο για να ευχαριστηθώ λίγο το κρεββατάκι μου.Σήμερα κουράστηκα πολύ. Σάββατο βλέπετε. Μερικές φορές ξέρετε τι σκέφτομαι? Εκείνο το τραγουδάκι με την Μάιρη Παναγιωταρά (μια εργαζόμενη μητέρα-μια καλή νοικοκυρά).Αν προσθέσω το Μ στο όνομά μου, μου πάει γάντι.
Αρκετά φλυάρησα όμως, σας κούρασα με τις κουταμάρες μου.Το έργο αρχίζει. Σας αφήνω και σας εύχομαι καληνύχτα. Αύριο η μερα να είναι καλή και ευχάριστη για όλους. ΄Οσο για αυτούς που θα πάνε εκδρομή.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. Φιλάκια.

2 σχόλια:

  1. καλησπέρα, ελπίζω το εργο να σου άρεσε....κι εγω τον πάω με χίλια τον αλ πατσίνο.
    τα έργα σου ειναι υπέροχα, μου βάζεις ιδέες να δοκιμάσω κι εγω.
    πήγα στο τζάμπο (στην λένορμαν) αλλά δεν βρήκα χαρτοπολτό.
    ισως δοκιμάσω να φτιαξω μονη μου.

    καλό σου απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα redhat. Τα τζάμπο ειχαν φέρει τον χαρτοπολτό τότε που άνοιγαν τα σχολεία επειδή τον παίρνουν οι μαθητές για κατασκευές.Μου είπαν πως τον φέρνουν εποχιακά. Μπορείς όμως να βρείς στα βιβλιοπωλεία. Να φτιάξεις μόνη σου δεν σου το συνιστώ. Το δοκίμασα και εγώ και ναι μεν βοηθάμε στην ανακύκλωση, όμως είναι χρονοβόρο και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο λείο. Με τέτοιο έχω φτιάξει την μολυβοθήκη που έχω στις αρχικές μου αναρτήσεις. Θα φωτογραφίσω τις χάντρες που έφτιαξα με χαρτοπολτό από εφημερίδες για να δείς την διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή