Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Βασικά.......Καλησπέρα σας.

Καλησπέεεεερα σας. Τι μου κάνετε? Ξερω, ξέρω. Είστε όλοι καλά. Καθημερινά σας επισκέπτομαι και παίρνω το τραταμέντο μου. ΄Ενα καφεδάκι, λίγη μηλόπιτα, καλή αίσθηση του χιούμορ από τον Σκρουτζάκο, τις νέες κατασκευές της Νένας, της Δημιουργίας, τον πίνακα τις αχτίδας, τα ψωμάκια που θα καψαλιάζει η red hat όταν δεν θα μαζεύει ελιές, την φυγή στο χωριό, το ταξίδι στην Λίμνη Δόξα κ.α.
Εγώ πού χάθηκα? Θυμάστε που σας έλεγα για την δουλειά μου και για την καινούργια σεζόν.Μόλις άρχισε. Δουλεύω από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ. Που χρόνος για πολύωρο μπλόγκιν. Γυμναστήριο? ΄Ονειρο απατηλό. Μαθήματα? Μετα βίας. Δουλειές στο σπίτι? Μμμμ. Θα δούμε, Κάποια στιγμή μεταξύ 9-11 το βράδυ θα τις κάνω. ΄Αμα μπορώ. ΄Οσο για το σερφάρισμα στο ίντερνετ, ούτε που να το σκέφτομαι. Δεν υπάρχει χρόνος.
Πέρασα όμως απόψε για να σας πω μια ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Μου λείψατε όλοι σας. Γλυκάκι δεν έχω να σας κεράσω. Θα σας δείξω όμως τα δύο τελευταία μου κοσμήματα. Επίσης το κουτί που ξεκίνησα να φτιάχνω με ντεκουπάζ για τα υλικά μου. ΄Εχω φτιάξει μόνο το καπάκι.Το υπόλοιπο......μάλλον μετά τα Χριστούγεννα.
Ιδού λοιπόν τα καλλιτεχνήματά μου.


Χαρτοπολτός, τεχνική ντεκουπάζ και αλυσίδα.
Την γάτα την έχω φτιάξει με αλουμινόχαρτο. Ξέρετε ότι έχω αδυναμία στις γάτες.Την έχω κολλησει μεκόλλα ντεκουπάζ επάνω στον χαρτοπολτό.
Και τώρα ΤΟ έργο. Τύφλα να έχει ο Νταλί.

΄Οοοοοοταν το τελειώσω!!!!!!

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Εριφύλη μου!Κουράγιο με τη δουλεια σε καταλαβαίνω!Οι κατασκευές σου όπως πάντα πανέμορφες,ειδικά το κολιέ με τη γάτα είναι φοβερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου φιλεναδα και υπομονη!οπως παντα τελεια τα κοσμηματα σου!Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια με τέτοια δουλειά που ασχολήσαι με τόσα διαφορετικά πράγματα!
    πολύ όμορφα αυτά που έφτιαξες...
    Σου εύχομαιέτσι δημιουργικός να είναι πάντα ο χρόνος σου...
    καλή σου νύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή