Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ολα του γάμου δύσκολα............

Δεν γίνεται φίλοι μου, μια γκαντεμιά την έχω. Πάνω που του πήρα τον αέρα και είπα να τραβήξω μια φωτογραφία το πρώτο μου κατασκεύασμα με decoupage, τσάκ μήνυμα.Αντικαταστήστε την μπαταρία. Φτουυυυ! Και τώρα τι κάνουμε? Δεν πειράζει, Μια παροιμία λέει, κάθε εμπόδιο για καλό. Την Δευτέρα που θα ξαναπάω στο μάθημα, θα την ρετουσάρω (ποιά? την εργασία μου καλέ) και με λίγο γκλίτερ. ΄Ομως σας προειδοποιώ. Πρέπει να είστε επιεικείς στην βαθμολογία σας γιατί είναι το πρώτο μου έργο.
Παιδιά, εσείς οι αστρολόγοι που με επισκευθήκατε τι λέτε? Το κάτέχω το άθλημα? 'Εχω μέλλον ή να το σταματήσω πριν γίνω ....ρόμπα?

2 σχόλια:

  1. Μη πτοείσαι απο τα απρόσμενα! Εγώ χθες το βράδυ για να κάνω ανάρτηση έφτυσα αίμα η δόλια η γιαγιά!Η κόρη μου μένει έκπληκτη πως τα καταφέρνω γιατί πριν μου έρθει η ιδέα να ασχοληθώ με υπολογιστές δεν μπορούσα ούτε τη φωτογραφική μου μηχανή να μεταχειριστώ.Καλή σου μέρα και ..φιλάκια πρωινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ καλή μου αχτίδα. Είσαι πράγματι μια αχτίδα μέσα στην σκοτεινιά μου. Ελπίζω να μην σε απογοητεύσω που με προτίμησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή