Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Ενα βραχιόλι....αλλιώτικο απ' τ'αλλα.

' Οταν ξεκίνησα να φτιάχνω αυτό το βραχιόλι, δεν ήξερα και πολύ καλά την τεχνική κατασκευής του. Ηταν κάπως παράξενο στο σχήμα, δεν μου άρεσε και το είχα παρατήσει. Στην πορεία όμως έμαθα πως μπορώ να το διορθώσω και έτσι το τελείωσα. Είναι κατασκευασμένο απο χαρτοπολτο και τεχνική decoupage.
Το φινίρισμά του είναι με χρυσό και εσωτερικά είναι βαμμένο με χρυσό ακρυλικό.

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο!Το χρώμα του μ΄αρέσει,αλλά και το στυλ του επίσης.
    Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις,φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλεναδα χαθηκα!!!τι τελεια πραγματακια κανεις!και τα κοσμηματα αλλα και οι συνταγες σου!εγω με το θηριο τελευταια δε εχω πολυ χρονο!
    Λοιπον πηρα χαρτοπολτο!Τι προτεινεις να κανω για αρχη?θελω οδηγιες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νένα μου καλή σου μέρα.Φρόντισε να απολαύσεις το "θηριάκι σου" όπως το λες τώρα που είναι μωρό και δίδαξέ του όσα περισσότερα μπορείς. Τα παιδιά σ' αυτήν την ηλικία απορροφούν τις γνώσεις σαν σφουγγάρι. Μωρό θα είναι για 3-4 χρόνια. Μετά θα είναι παιδί-έφηβος-ενήλικας.
    Στο θέμα μας τώρα.΄Οσον αφορά τον χαρτοπολτό, πρέπει πρώτα να εξοικειωθείς με το υλικό. Σαν αρχή σου προτείνω να φτιάξεις χάντρες σε ότι σχέδιο και μέγεθος θέλεις.Αν ανοιξεις ένα περιοδικό με αξεσουάρ θα βρεις πολλές ιδέες. ΄Ολες τις χάντρες που βλέπεις στα διάφορα κοσμήματα ,έκτός τις διάφανες, μπορείς να τις φτιάξεις.Πρόσεξε μόνο, ανάλογα με το τι θα φτιάξεις, που θα κάνεις τις τρύπες.Οδηγίες για το πως φτιάχνουμε τον χαρτοπολτό και τις χάντρες θα βρεις σε παλαιότερη ανάρτησή μου εκεί που λέω κατασκευή κολιέ βήμα βήμα.Για οποιαδήποτε βοήθεια στείλε μου e-mail ή άσε μου σχόλιο.Καλή επιτυχία και φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νένα ξέχασα να σου πώ ότι πρέπει να αφήσεις τις χάντρες να στεγνώσουν επάνω σε φελιζόλ, αυτό είναι πολύ σημαντικά, επειδή η χάρτινη και η ξυλινη επιφάνεια είνα συμβατά υλικά και θα σου γίνουν ένα σώμα.Επίσης να μην αφήσεις μέσα τις οδοντογλυφίδες.Θα κάνεις την τρύπα και θα τις βγάλεις.Οταν στεγνώσουν τελείως οι χάντρες σου,θα το δεις θα αλλάξουν χρώμα και δεν θα είναι υγρές,τότε θα σου πω τι κάνουμε στην συνέχεια.Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή